Öneriler

2023 Moda Trendleri

Bir yılın daha sonuna gelirken, 2023’a sayılı günler kala, özellikle de modayı yakından takip edenlerin belkide en çok merak ettikleri 2023’un modasında neler olacak,hangi renkler moda olacak, 2023 moda trendleri nasıl? Bir çok markanın defile ve gösterileri mankenler eşliğinde 2023’un yeni modasını tanıtmaya başladı bile. Bütün bu soruların yanıtlarını sizler için araştırdık ve birbirinden canlı renkler ile karşılaştık. İşte sizlere 2023 yılının moda trendlerinden en dikkat çekici birkaç detay ;

Süslü ve Taşlı Kotlar

  • Sıradanlaşmış kotlar artık 2022 de kalıyor. Bu yılın önemli trendleri arasında taşlı ve süslü kotlar yer alıyor. Birbirinden farklı taşlar kullanan tasarımcılar düz ve sıradan kotları daha gösterişli hale getirmişler. Anlaşılan bu yıl da gösteriş kotlar dahil olmaz üzere ön planda.

Metalik Kumaşlar ve Gümüş Modası

  • Metalik kumaşlar ve parlaklığı ile dikkat çeken gümüş renkli payetli elbise ve modeller diğer bütün mat renkleri 2022 de bırakarak 2023’a a damgasını vuruyor. Eğer sizde davet ve partilere sık giden biriyseniz metalik gümüş parlaklığında bir elbiseniz mutlaka bulunmalı bizden tavsiye.

Kargo Pantolon Modası

  • 90’lı yıllarda ileri yaşların tercihi olarak kullanılan kargo pantolonlar geri döndü ve şimdi 2023’un trendleri arasında en özel tasarımlarından biri. Birbirinden canlı renkleri ve rahat olması da hesaba katılırsa 2023’da seçimleriniz arasında ilk sıralarda yer alacak. Hem daha cool görüneceğiniz hem de rahat bir moda trendi arasında kargo pantolonlar.

Leopar Desenler 2023 Modasında

  • Leopar desenlerin yanı sıra zebra desenleri ile birlikte 2023 yılında tasarımcıların en gözdesi haline gelen leopar desenler yine yeni yılda da en moda trendler arasında yerini aldı. Leopar desenli bir kıyafetiniz kurtarıcı olarak mutlaka seçimlerinizde bulunmalı.

Pop Art Trendi

  • Dikkat çekmeyi ve ilgi dağı olmayı seven kadınların mutlaka gardırobunda bulunması gereken bir pop art modası , 2023’da sanat ve moda ile birleşince ortaya harika sonuçlar çıkaran tasarımcıların göz bebeği oldu. Bu trendde dikkat etmeniz gereken bir konu ise gereğinden fazla renk ve esene sahip olduğundan çok fazla aşırıya kaçmadan kombin etmeniz olacaktır.

2023 İlkbahar Yaz Trendinin Rengi Beyaz

  • Yazın genelde açık renkler tercihi zaten ön plandayken, 2023 ilkbahar ve yaz trend rengi beyazlar yine moda. Tasarımcılar yeni yılda beyaz rengi olan kombinleri yine ön planda tutmuşlar. Eğer beyaz giymeyi de seviyorsanız mutlaka beyaz bir kombin şimdiden temin edip bulundurmalısınız.

2023 modası bisiklet şortlar

  • 80’li yılların nostaljisi geri döndü. Tasarımcıların bir de bu modellere değişik tarz ve cool tonlarıyla birleştirmiş halleriyle en 2023 yazının en gözde kıyafetlerinden biri olmaya aday görünüyor.

Logo Modası

  • Rihanna, Beyonce ve Bella Hadid gibi moda konusunda tutkuluysanız  şayet, bu logo furyasına sizde ayak uydurmalısınız. 2023 kış ve yazında da bu logoları çok fazla görmeye hazırlıklı olun. Hatta aksesuarlarda bile bu logo furyasına rastlayabilirsiniz.

Batik Boya Modası

  • 70’lerde vazgeçilme olan ve 90’lı yıllarda tekrar gördüğümüz batik boyyası 2023 yılında en trendler arasında. İlk bakışta renk cümbüşü ve özensiz olarak görünse de buna pek aldanmayın derim 2023 da en dikkat çekici trendler arasında yer alıyor.

2023 Dantel Tasarımı Trendi

  • Dantel tasarımlar akla her zaman romantizm kimliğini getirse de 2023 yılında bu tasarımları renkli ,şık ve spor tarzında görmek mümkün olacak. Eğer siz de dantel tasarımlardan hoşlanıyorsanız farklı tarz seçenekleri bu ıl da vazgeçilmeziniz olacak.

Diğer yazılarımıza göz atmak için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu